Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wie is Hockey Dezign

Hockey Dezign is opgezet door twee enthousiaste hockeyers met een missie en een visie. Zij vinden namelijk, dat gepersonaliseede hockeysticks niet perse duurder hoeven te zijn dan de sticks van de bekende merken. Sterker nog de oprichters van Hockey Dezign hebben sticks ontwikkeld van dezelfde kwaliteit als die van de bekende merken welke je ook nog eens helemaal naar eigen inzicht kan vormgeven. Van maat tot dezign, de stick is zoals jij hem wenst.

De mannen van Hockey Dezign hebben er een aantal jaar over gedaan om tot dit product te komen. Nu ze achter de techniek van het dezignen staan en ze een gegarandeerd goede stick kunnen leveren is Hockey Dezign klaar om iedereen te voozien van de mooiste sticks. 

Een stick bestellen?

Razend enthousiast

Wat een ontzettend leuk idee om een heel team te verassen met deze mooie sticks. De meiden van MC3 waren razend enthousiast.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren