Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Dezign your own!

Maak je eigen gepersonaliseerde hockeystick. Voel je vrij in ontwerp en stijl hem zoals jij het wil.

Hockey Dezign vindt het belangrijk dat jij je van top tot teen zelfverzekerd voelt op het veld. Hoe kan dit beter, dan met een persoonlijke ontworpen hockeystick? Bij Hockey Dezign kan dat. We hebben een lang proces achter ons, wat betreft de kwaliteit van de bedrukking. Nu we zo ver zijn, dat we kunnen garanderen dat de bedrukking naadloos aansluit op de stick zijn wij er klaar voor om de mooiste hockeysticks te dezignen. Speciaal voor jou.

Aan kwaliteit zal het niet schorten. De kwaliteit stick is namelijk dezelfde als die van de bekende merken. Het is ons er namelijk alles aangelegen om niet alleen de mooiste dezigns af te leveren maar ook kwalitatief uitstekende sticks. En hoewel je dezelfde kwaliteit stick mag ontvangen van ons, betaal je niet dezelfde prijs. Wij leveren kwaliteit tegen een lagere prijs.

Bekijk hieronder onze voorbeelden.

Bestel!

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren